söndag 21 september 2008

Jennifers Week by Mickan

Efter Jennys förra helg började veckan med en lugn måndag. Eftersom att vi inte hade något speciellt att göra under veckan blev det mest plugg och skola. Vi andra som tar vanliga pluggkurser läste ur böcker medans Jenny övade pa sin monolog (i duschen) till sin acting class. Vilket visade resultat då läraren tyckte att det gick bra, så snart kommer vi nog se henne på rödamattan. 

Sen blev det helg! eller torsdag i alla fall. Då hade vi egentligen bestämt oss för att inte gå ut men eftersom jag hade haft en "sjukt tuff" vecka i skolan så lyckades jag övertala både Jenny och Johanna. Vilket var tur för det blev en riktigt kul kväll!


Efter det så blev det fredag och då hade vi massor planerat! Först solade vi i några timmar och sen skulle Jenny följa med Malin till four seasons hotel för att få massa gratis grejer (som vi alla utnyttjar) på en så kallad celebrity shopping. Vi andra åkte till beverly center och shoppade våra "gratis" saker. Sen åkte vi alla hem till Malin och Roberto och fick den godaste maten vi ätit sen vi kom hit! tack så mycket för det! Sen blev det utgång igen. Eftersom Roberto inte kände för att hänga med, blev det en lyckad tjejkväll på les deux!



När vi vaknade var det lördag. Hela dagen blev ganska slapp med mycket pool häng. Men det var skönt för alla var trötta. Vid halv åtta kom julia och tvingade oss till liv igen! då var det bara att dra på sig en ny outfit och vara på det igen. Och vips vilken rolig kväll det blev. IGEN.
..................................................

Idag har vi bara städat eftersom att alla gäster stökar till det så mycket. men det är klart, efter två förfester och en efterfest blir lägenheten ganska så stökig. men det gör inget, eller hur johanna?!




you know you love me
xoxo, MM

Inga kommentarer: