söndag 14 september 2008

Sorry mama..

Under veckodagarna är lägenheten alltid lika fin och städad och även när helgen börjar och vi bjuder in till gäster. 

"Konstigt" nog ser den inte alls lika fin ut efter helgen..
..............................................

Jag och Mickan tyckte att vi slitit nog i skolan denna veckan, jag dansat loss och hon kommit ett steg längre i business världen, och kände för ett äventyr på torsdagen. Ut skickade vi Johanna som gick på bio och in kom gäster som vi bjöd på dryck och solrosfrön=) Kvällen slutade på Opera där veckans dansande fortsatte.


By the why mama, I got a new boyfriend!


På fredags morgonen (eftermiddagen) när vi ska sticka ner och käka breakfust har vi inte bara glömt nycklen i dörren utan där hänger även ett kuvert med en påminnelse att vi är 11 dagar försenade att betala hyran!! Brevet avslutas bokstavligt talat nästan med "hoppas ni har trivits här på Marina Pointe" PaniK! Men lugn mamma, snappt och kvickt sprang vi ner och gjorde en moneyorder och så var hyran på väg. Pjuuu jaa.

Några timmar senare anländer våran kära vän Roxanne som alltid är på lika gott humör och som fick med tre sega tjejer till Le Deux, vilket vi tackar henne för då vi hade en jättekul fredag. Tack också för den fina frukosten !! 

................................................

Lördagen lyxade vi det till med en dag på stranden med frukt och tidningar. Även en lunch på 3rd Street med lite shopping. Kvällen var nog den bästa av dem alla hittills då vi gick till Green Door vilket jag verkligen gillade. Rockigt med klassisk inredning, sköna människor och grym musik. Förrsten, vad tycks om våran sprillans nya bil?
 


Inga kommentarer: