lördag 6 juni 2009

Day 1

Efter 3 timmars sömn vaknar jag och syrran i hollywood hills klockan 5 och halv 6 kommer bilen som tar oss till flygplatsen. Där väntar jetblue och klockan 4 landar vi i New York!!

Ett snabbt ombyte på hotellet för att sedan möta den berömde Filip Hammar i baren där Malin ska förbereda inför morgondagens show. En halvtimme in i snacket ropar filip "Zach!!" och in kommer Zach Braff och Joshua Radin. Hej hej hemsk mycket hej!!?

10 minuter senare stiger Eva Mendez in och Malin och hon börjar tjattra. Vad är detta?! Förutom att man bara vill krama Filip för att han är så galet skön så är ju också scrubs stjärnan rå soft och eva extremt vacker. 

Under denna tiden hade både jag och Malin helt glömt bort resten av familjen som vi skulle ha mött i baren för ca 40 minuter sen. Tydligen hade dem väntat på fel hotel och "samtal missade" listan mobilen från pappa var sådär lång. 

Men till slut anländer resten av familjen och det blir middag på restaurangen i huset. Senare kommer resten av Söndagsparty gänget in, denna gången med även Fredrik, Felix Herngren och Håkan Hellström. 

Imorgon klockan 9 får ni INTE glömma att kolla söndagsparty. 
Sov gott!!

Inga kommentarer: