tisdag 18 november 2008

vegas baby!

Efter den mysiga och trevliga kvällen med Nicole och Roberto var det fredags dags! vid 1 hämtade jag bilen och efter lite shopping drog jag mig tillbaka hem till marina del rey. mot kvällen kom killgänget från höllviken och festen kunde börja. eftersom dem inte varit här innan tog vi med dem till favorit stället les deux!



På lördags morgonen var lägenheten full med människor och det hade inte blivit mycket sömn. Tidigt ringer Danny och frågar om vi ska med till Las Vegas, gratis boende och mat på köpet med hans kompis som hade en svit nästan högst uppe på Venetian. Ja, vad säger man om inte ja?! så mot förmiddagen satte vi oss fyra i bilen och hade fem timmar framför oss, till vegas!
Väl framme var det bara att ta en raggar dusch, byta kläder och ner till restaurangen för att träffa dem andra. Där hade vi en skit trevlig middag med obeskrivligt underbart god mat, aa calamari.... Under middagen fick vi även en lite tour en våning ner där snubben som ägde restaurangen hade ett bil galleri som verkligen var skit tufft. Ingen dålig resa till vegas, för 20 dollar var!

Inga kommentarer: