söndag 2 november 2008

Halloween

Hemma i Sverige känner man inte ens av att Halloween existerar, men jag lovar er, här går det inte att missa. Affärer börjar pynta och sälja grejer redan i september och husen är ner dränkta i spöken och spindel nät. Det största och populäraste stället för ungdomar är såklart Santa Barbara, där tusentals studenter firar Halloween. Några av oss tjejer stack dit men i och med att det var Mattias sista kväll och han skulle åka morgonen efter blev vi kvar här.
 
På dagen gjorde vi en biltur runt i Beverly Hills och Rodeo drive och käka en god och lång lunch på Jerry's. I och med trafiken i denna staden var vi inte hemma fören närmare 7 och vi hade varken kostym för kvällen eller någon aning om vart vi skulle gå... Men, Roxanne anländer och problemet är löst! Vi stack in på närmaste Halloween costume affär, plockade på oss lite olika utklädnings accessoarer och åkte snabbt hem. Ingen vet nog riktigt vad vi tillslut skulle föreställa, men jag antar att jag blev någon blanding av Courtney Love och Madonna, Musse en punk grabb och Roxanne en het brud helt enkelt.Efter en hetsig middag och några glas vin åkte vi in till hollywood, som vi hoppades skulle rädda kvällen. Taxin tog oss till Green Door där vi hade fått en inbjudan till en private event som skulle vara "riktigt fet". Ehm.. ne inte riktigt. Men, vi hade tidigare på väg till stället gått förbi en annan klubb, The Ivar,  som spelade grym house musik och som Musse jäätte gärna ville till, så vi skyndade oss snabbt dit. Suck.. Kön var skiit lång. Ingen chans att vi kommer in här. Deppigt. Fan, tänkte Musse. "de blir ingen utgång.." haha.

En 15 min senare hade vi kommit en bit framåt i folkmassan och vakten tar tag i min arm och drar in oss. Tack för det, för väl inne hade vi alla riktigt roligt och musik var grym och vi dansade hela kvällen ut. Det blir aldrig som man tänkt sig!

Roxanne - Mattias - Jennifer on Halloween 
(ciggaretterna är använda som accessoar)







Inga kommentarer: