söndag 17 augusti 2008

barbiekju

Ahhhh... Hur skönt är det att vakna upp och inte behöva titta ut genom fönstret för att kunna säga "Ska vi dra till stranden idag?" Eh skit soft! Även om vi har varit här i en vecka snart och vädret har varit lika fint så har vi inte riktigt fått njuta av solen än. Men idag fick vi ! Perfect beach weather med stora vågor i riktigt salt vatten. 

Efter en massa sol och bad och god lunch blev jag och julia avsläppta hos henne för att ta en snabb dusch och fräscha upp oss inför kvällen. We were now on our own för första gången och skulle nu ta oss ca 30 min bort till Malin's place. Hur ska vi klara detta?! Aldrig kört här förut och allt vi hade var en liten sketch till karta som Nicole hade ritat. Men, vi tog oss faktiskt fram bättre än vad vi hade trott och efter en rolig och lärorik biltur hade Malin oss i trygga händer igen...















..men det å andra sidan fick hon inte ha så länge, för en stund senare stack vi tre till David som hade lite poolparty/bbq. Dock uppskattades nog mer temat som bbq i slutet av kvällen då en av killarna tidigare dök i poolen med huvudet före och det slutade med att han fick åka in till sjukhuset och sy.. ajajaj. Vi hade i alla fall en mycket trevlig kväll och spenderade den mest genom att käka hamburgare och spela "beerpong". Jag och David ruled them all. mohaha. 



2 kommentarer:

Mikaela Åkerman sa...

hahaha, varför är du så glad på sista bilden love?!;)

Anonym sa...

Living the dream huh?
Hoppas ni har det underbart!!! Fortsätt nu blogga på ordentligt så man har något att läsa i höst. Hälsa Lala land.

/Orre da man