fredag 15 augusti 2008

SMC

Varför är det så att hur gammal man än blir så är det fortfarande lika nervöst och pirrigt med first day in school? Nu var detta besöket inte dagen då skolan egentligen började utan en informationsdag för nya elever. Dagen spenderade vi först i en relativt lång och stirrig kö for att lämna in sitt pass och I-20, typ det viktigaste pappret av alla. Sjääälvklaaart hade jag glömt både två...Och drabbades av panik. Men som tur var var det inga problem utan bara att komma tillbaka dagen därpå. Sen var det lite frukost och mingel utan för stora hallen där informationen skulle ges ut, som vi bara trodde skulle vara i kanske en halv timme och att man sen fick springa lösa på skolgården och titta sig omkring. Haha, nej inte det heller. I salen blev vi kvar i ca 4 timmar där olika lärare och personal och även poliser gav ut en massa "viktiga" saker att veta. Tex att man kan få böta runt 150 dollar om man åker med skateboard på området. Bra att komma ihåg..



Eftermiddagen fortsatte vi att tillbringa i Santa Monica där vi käkade lunch och gick runt och tittade lite i affärer. Jag tittade dock mest på denna gatumusikern som jag blev förälskad i. En ung kille med skön stil som var en blandning av Leonardo Di Caprio i Tictanic och Heath Ledger. Ja tack?!
Julia däremot hade inte tid för att titta på killar utan var helt extas över att få gå in på Forever 21, en affär som ingen tjej inte gillar. Ja, om man nu inte tycker om ett stort utbud av stört fina klänningar, alla under 20 dollar så.  


   

Inga kommentarer: