torsdag 14 augusti 2008

First days..

Första kvällen gick vi till en mysig liten italiensk restaurang där all personal är extremt hemtrevliga och behandlar en som om man är hemma hos dem, dock kan vi nog ha varit ett
 lite mer uppskattat sällskap då Roberto, Malins man, själv är en italien boy och känner ägarinnan. Anyway, där hade vi en jättetrevlig kväll med god mat. Tyvär blev kvällen inte så lång eftersom både jag och Julia var mycket trötta efter resan. 
          

Dagen där på började vi med frukost på balkongen. Inte så pjåkigt när den är helt underbar! Senare tog vi oss ner till Melrose. Ett område med softa människor och relativt billig shopping. Ett område som jag verkligen gillar! Alla är sig själva och ingen bryr dig om något eller någon annan. Den softaste killen var ändå han som jobbade i vintage affären som typ ser ut som John Lennon fast med långt svart hår och lite modernare glasögon som stog och dansade och klappade bakom disken till musiken. Mer sånt till la sueide! I vintage affären spenderade vi en bra stund i där vi testade en massa roliga och söta klänningar. Det slutade faktiskt med att jag köpte en av dem!
På Melrose blev det en hel den shopping och även en sinnessjukt god lunch på I Love Sushi.

       
                                                                                       


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter nästan för bra för att vara sant. Men du skriv http:// före adressen på facebook så kan man klicka direkt på den!
Ha det amazing!

Mikaela Åkerman sa...

nice blogg baby!! kan du inte posta bilderna i större format så man ser er vackra ansikten bättre?=) saknar dig och shoppa lite åt mig!! pusss!!