söndag 5 oktober 2008

Stökigt hem.. men underbar helg !!

Varje söndag ser lägenheten alltid likadan ut. Kläder överallt, matreser lite här och där och sophögen är större än någonsin. Där brevid soporna brukar Mickan ligga och vaka så att ingen tar våra värdesaker..

Men innan helgen var den såklart inte i samma skick. I torsdags hade vi ju gäster här då vi bjöd på dryck och självklart pitachips med den otroligt goda hummusen från Trader Joe's, som iofs typ var slut innan alla kom. Ett stort gäng stack vi sedan vidare och hade lika kul som vanligt. Trångt va de i hissen också!

På fredagen när vi vaknade var vädret lite sämre och vi satt ett bra tag och försökte komma på något mysigt att göra. Efter många om och men tog vi med Fredrik och Måns och stack till The Grove där vi käkade en god lunch och hade en trevlig eftermiddag. Vi hade faktiskt bestämt oss för att ta de lite lugnare på kvällen, men när vi kommit hem och Roxanne stog och vänta vid dörren lika sugen som vanligt var det bara att ta en dusch och bläddra genom kontaktlistan i mobilen och bjuda in till gäster igen. Trafiken som de flesta vet här är ganska insane så vi kom hem relativt sent, så de blev ingen tid för vila! 

Igår, lördag, åkte jag och Drew från min acting class och såg på föreställningen American Reflections. En play med en blanding av en massa olika världskända musikaler som var lite omgjorda baserade på oss ungdomar. Den var absolut mycket bättre än förväntat då det bara var en massa sång och en hel del dans vilket var kul! Efter det var det bara att skynda sig hem, plugga lite, ta en nap och sedan iväg till grabbarna Måns och Linus för att ladda upp inför Axwell på Avalon!! En helt otroligt rolig och galen kväll med timmars dans till grym musik där vi alla stolta svenska körde upp flaggan då och då mitt bland folket och som ni ser körde på de svenska temat klädmässigt också! Ja, i alla fall killarna..

Idag är de råå vila med plugg och ständigt småplockande i kylen. Skriver en report om Betsey Johnson som ska va klar imorgon. Har alltid tyckt hon gjort snygga klänningar men har insett att hon verkligen är en stört grym designer och hennes klänningar är alla underbara. Hade inte bangat en bröllopsklänning som denna. Hoppas bara killen även kommer på köpet! 

Det blev tyvärr varken Universal Studios eller Venice i helgen, men det är ingen brådska.. Jag kommer nog stanna här ett tag till...!

1 kommentar:

Mikaela Åkerman sa...

åh baby du kan få bättre än den där sliskbollen, men klänningen är fantastisk! coola bilder förresten, jag älskar dig laffo!